foradia becasivace

Excel·lents resultats de l’alumnat de l’IES Andreu Sempere a l’EBAU

El 100% de l'alumnat que es presentava a aquesta prova ha resultat apte, i 1 de cada 6 ha tret una nota superior al 12 sobre 14

Jesús Martínez, director de l’IES Andreu Sempere, ha mostrat la seua satisfacció davant els resultats obtinguts a les Proves d’Accés a la Universitat del seu alumnat, i ha declarat que “ha estat magnífic”. Per al director “és la recompensa a l’esforç, no només d’aquest curs. Han estat uns anys especialment complicats, i ens fa especial il·lusió que els fruits siguen els esperats. Són un grup d’alumnes excepcional, que afronten l’aprenentatge com un repte i gaudeixen a classe. Per a nosaltres ha estat un orgull ajudar-los durant aquest temps i ara esperem que facen realitat els seus somnis perquè s’ho mereixen”.

Martínez ha aprofitat l’ocasió per a felicitar a l’alumnat, les seues famílies, i a l’equip docent: “I no només aquells professors que han impartit 2n de Batxillerat aquest curs, la tasca de formació és una feina a llarg termini. Fins i tot els mestres que van tenir a primària dels centres de tot Alcoi també han tingut molt a veure”.

La nota mitjana de les universitats valencianes ha estat en un 6’634, mentre que la de l’Andreu Sempere ha sigut de 7’499, i a més, s’ha de destacar que 1 de cada 6 alumnes han tret una nota superior a 12 sobre 14, on destaquen dos alumnes que han obtingut unes notes de 13’60 i 13’18 (Sumant els resultats de la fase voluntària).

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *