foradia subscriutegrat

La música en directe als carrers de Gandia torna a #CulturaAlsBarris

Actuaran els grups locals Invers i Fukushima en la plaça de la Marina del Grau a les 19 i 20h respectivament, i l'entrada serà gratuïta

Nahuel González, regidor de Cultura, i Pipe, un dels membres del grup Fukushima, han presentat l’activitat #CulturaAlsBarris, que porta la música en directe als Carrers de Gandia. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dissabte 22 de maig a la plaça de la Marina del Grau.

Els grups locals Invers i Fukushima seran els encarregats de protagonitzar aquesta jornada, i actuaran a les 19 i 20h respectivament.

El regidor de Cultura ha explicat que: “Tornem apostant pels concerts al carrer, en aquests moments on la cultura és tan necessària i important. I ho fem a la plaça de la Marina, un espai molt reivindicat per a la realització d’activitats culturals. A més, de forma gratuïta i segura”.

A més, González ha volgut destacar l’aposta que s’ha fet en comptar per grups locals, com és el cas de Fukushima, que és un dels més importants de la ciutat, i que té una destacada trajectòria en el rock i el metal: “Pràcticament tots els grups de la borsa d’artistes locals han tingut ja una actuació. Cal apostar per la música en directe i en els nostres grups”.

Per la seua part, el component del grup, Pipe, ha convidat a la gent “perquè no tinga por a tornar a gaudir de les actuacions en directe”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *