foradia aproop

16 persones desocupades reforcen la plantilla de l’Ajuntament de Castalla

Aquestes noves incorporacions s'ha pogut fer gràcies a dos ajudes de la Generalitat Valenciana i Labora a través dels programes Empuju i Ecovid

L’Ajuntament de Castalla ha contractat a 16 persones desocupades de la localitat per tal que duguen a terme tasques administratives, tècniques o de neteja. Aquestes contractacions s’han pogut fer gràcies a subvencions de la Generalitat Valenciana i Labora, que tenen un pressupost de 348.258 euros, dels quals 161.460 pertanyen al programa EMPUJU, per a contractar a persones majors de 30 anys, i en el qual s’ha contractat a un tècnic de turisme, un arquitecte tècnic, un tècnic de gestió administrativa, un enginyer, un administratiu i un auxiliar administratiu; i, per altra banda, la resta de diners, és a dir 186.798 euros, s’han utilitzat per a incorporar a la plantilla a menors de 30 anys, concretament a un tècnic de gestió administrativa, un auxiliar administratiu, dos oficials d’obra, tres peons i tres persones de neteja.

Gema Sánchez, regidora d’Hisenda, ha destacat que: “Aquestes millores a la nostra plantilla van a permetre a l’Ajuntament de Castalla reforçar algunes àrees”. A més, ha afegit que: “són llocs de treball que ajuden a trobar una ocupació a veïns i veïnes de la nostra localitat”.

El contracte serà d’un any i durarà des de desembre de 2021 fins al de 2022, i tots ells són a jornada completa.

A més el consistori ha reforçat la brigada municipal, amb huit persones per a la brigada d’obres, dos per al repintat de la senyalització viària horitzontal, i tres persones per al personal de neteja, que treballarà especialment a parcs i jardins.

Per a la regidora “gràcies a aquestes subvencions podem reforçar la plantilla de la Corporació municipal, el que repercutirà en una millora dels serveis que rep la ciutadania de Castalla”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *