foradia pressupostparticipatiualcoi

Tercera edició d’Ajudes Parèntesi III a Gandia

Aquesta nova convocatòria té un pressupost de 303.000 euros i estaran destinats a microempreses i autònoms que no havien entrat en les anteriors edicions

Gandia llança les ajudes Parèntesi III, unes ajudes que estan dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana, i que per a aquesta convocatòria compten amb un pressupost de 303.000 euros, que es destinaran a aquells sectors que no van estar fins de les anteriors convocatòries, i que podran presentar les seues sol·licituds fins al dia 15 de juny.

Aquests 303.000 euros són el sobrant de les anteriors edicions, i és que, en total, Gandia tenia en total un pressupost de 2,7 milions d’euros, dels quals 1,4 milions d’euros van utilitzar-se en la primera convocatòria, i 914.000 en la segona.

Des de l’Ajuntament de Gandia s’ha decidit crear aquesta tercera edició, ja que s’havien detectat que alguns sectors que havien sol·licitat les ajudes, però que no complien els requisits demanats. Entre els sectors que poden sol·licitar aquesta convocatòria estan: botigues de mobles, salons i instituts de bellesa, empreses d’arts gràfiques, productes tèxtils, serveis de publicitat o similars, entre altres.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha volgut recordar que: “Ja vam dir que la nostra voluntat era que ningú es quedara fora de les ajudes Parèntesi Gandia. I, ara, volem donar cobertura en la mesura de les nostres possibilitats a les sol·licituds que van quedar excloses. Volem donar-li més celeritat encara, tot i que som un dels primers ajuntaments que estem resolent pràcticament de forma immediata. Perquè no volem que cap negoci tanque a Gandia a conseqüència d’aquesta pandèmia”. A més, ha volgut agrair el treball dels tècnics municipals.

L’alcaldessa ha assegurat que des del govern local, i des del Consell, continuen treballant per a dur endavant noves mesures, programes i ajudes per als sectors econòmics de la ciutat, amb l’objectiu que es produïsca “com més prompte millor una recuperació”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *