foradia subscriutegrat

L’Ajuntament de Gandia se suma a les mesures fiscals i tributàries

Aquesta mesura es pren per a alleujar la situació dels autònoms, empreses i particulars

La crisi sanitària provocada pel coronavirus està afectant econòmicament a tot el món, és per això que des de l’Ajuntament de Gandia s’han sumat a les mesures fiscals i tributàries. L’objectiu més immediat és alleujar la situació de les empreses i autònoms de la localitat, i sobretot, que ningú es quede enrere en aquest moment tan complicat per a tot el país.

Aquestes mesures són la devolució dels imports de les taxes i preus públics dels serveis municipals que han quedat afectats per aquesta situació d’emergència, o bé en la compensació per l’ús futur d’aquests serveis als ciutadans que hagen estat afectats per l’estat d’alarma decretat el passat cap de setmana. Els ciutadans i contribuents podran triar qualsevol d’aquestes dues modalitats.

A més l’Ajuntament de Gandia ha pres aquestes mesures: La devolució de l’import que corresponga pels Serveis cobrats per l’Ajuntament i que s’han suspés al no poder prestar-se per tancament de les instal·lacions municipals (escoletes, Universitat Popular de Gandia, instal·lacions esportives, o els cursos d’Urbalab). La devolució de l’import que corresponga per les Taxes i preus públics cobrats per l’Ajuntament i que no poden desenvolupar l’activitat per imperatiu legal (taules i cadires en els establiments de restauració, mercats i mercats ambulants municipals, activitats associades a l’ocupació de via pública, abonaments d’horari laboral en els pàrquings municipals).

A més, L’Ajuntament ha sol·licitat a la Diputació Provincial de València l’ampliació dels períodes de cobrament en voluntària per facilitar els tributs que actualment estan al cobrament (escombraries, vehicles i guals) i posposar el termini de tots aquells que es posen al cobrament més endavant (IBI, IAE), i instarà a l’Administració de l’Estat a què les entitats locals puguen establir bonificacions en els tributs locals per a aquells sectors de l’activitat econòmica més perjudicats a conseqüència de la declaració d’alerta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *