foradia subscriutegrat

Torna el Serpis Urban Art Project a Gandia amb un mandala que representa l’ànima de la dona

El departament de Cultura reprenen el programa municipal d’art urbà, compromès i solidari, als barris i està enllestint un web i uns díptics que recullen les 20 intervencions realitzades fins ara a la ciutat

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia reprèn el programa municipal d’art urbà, compromès i solidari, als barris: el Serpis Urban Art Project. Ho fan amb la intervenció que Damian Concept estan realitzant al Ceip Cervantes. El regidor, Nahuel González, juntament el coordinador del programa, Eloi Àngel, han visitat l’actuació artística.

Vull agrair a la comunitat educativa del Cervantes el seu interès per donar suport a l’art urbà a Gandia. Aquesta legislatura serà constant l’arribada d’artistes de prestigi reconegut“, ha assegurat González, qui ha anunciat que s’està enllestit un web i díptics amb tota la informació de les 20 intervencions que s’han realitzat ja a la nostra ciutat.

Damian Concept destaca per la fusió entre mandales amb colors plans combinats amb el grafiti. “Som una parella artística i sentimental, que fusionem la tècnica d’Eli en la geometria i el mandala, amb la meua experiència com a escriptor de grafitis des de 2011 en aplicació de colors, tècniques 3D…“, ha comentat Luis.

L’obra es diu ‘Constanza’ i representa l’ànima de la dona, “emprant colors rosa pal, suau, dolç i delicat, combinats amb negres i grisos, les proves diàries que les dones hem de superar i traspassar. Els blancs són llocs i moments màgics de la nostra vida, xicotets instants que donen sentit a tot. A la part central hi és la mirada de la dona… Tot plegat configura aquest harmoniós mandala, ple d’esforç, amor, dolçor, superació…“. Eli espera que els vianants puguen contemplar-lo i realitzar-hi la seua pròpia interpretació d’un mandala únic, que pot emprar-se com a eina de meditació.

Finalment, Àngel ha anunciat que la pròxima intervenció del Serpis Urban Art Project serà d’Eleman, qui pintarà al Barranc de Borell. “A més d’altres artistes urbanes com Elisa Capdevila, la Nena Guapa…que anirem comunicant“. Les persones interessades a enviar propostes d’intervenció i/o oferir murs per actuar-hi, poden fer-ho al correu electrònic: arturba@gandia.org.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *