lasarga itealcoi

S’anuncien els canvis al govern municipal d’Alcoi

A causa de la jubilació de Miguel Juan Reig, l'Ajuntament d'Alcoi ha hagut de canviar algunes de les competències dels regidors que formen el govern municipal

Fa dos setmanes el regidor d’Esports i Salut Pública, Miguel Juan Reig, va anunciar que seguint les seues conviccions, es jubilava i deixava de formar part del govern municipal d’Alcoi, donant pas a gent més jove.

En aquesta roda de premsa es va aprofitar l’ocasió per a presentar quin seria el nou regidor socialista, Jordi Segura, però no es va anunciar quines serien les seues competències, ja que l’alcalde alcoià, Toni Francés, va explicar que durant la següent setmana s’informaria sobre algunes modificacions en les competències dels regidors.

El divendres 28 de maig, Francés va anunciar aquests canvis: Jordi Martínez, segueix sent el portaveu, però ara també és Vicealcalde, i 1r Tinent Alcalde, i a més de les seues competències, ara també estarà a càrrec de la regidoria d’Urbanisme. Lorena Zamorano passarà a ser 2a Tinent Alcalde, i ja no portarà ella Urbanisme.

Un altre dels regidors que té noves competències és Alberto Belda, que deixa la regidoria d’Educació, sent ara per a Jordi Silvestre, i continua en Ocupació i Recursos Humans, però, té noves competències en Formació i Esports, antiga regidoria de Miguel Juan Reig.

L’última regidora que presenta canvis és Teresa Sanjuán, que a partir d’ara, a més de les que tenia fins al moment, se li afegeix Salut Pública.

Pel que fa a la nova incorporació del govern socialista, Jordi Segura es farà càrrec d’Innovació, Indústria i Activitats i Societat Digital.

La resta de regidors continuen igual que en la primera meitat d’aquesta legislatura.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *