foradia becasivace

Miguel Juan Reig s’acomiada de la política i deixa pas a Jordi Segura

El que fins ara ha sigut regidor d'Esports i Salut Pública en l'Ajuntament d'Alcoi ha anunciat que es jubila després de molts anys de treball per la ciutat

El govern local sofrirà una sèrie de modificacions ara que ja estem en la meitat de la legislatura. El primer dels canvis que s’ha anunciat ha sigut la jubilació del regidor d’Esports i Salut Pública, Miguel Juan Reig.

Segons ha explicat el que pròximament serà ja exregidor, visiblement emocionat: “Sempre he defés que quan un treballador arribava a l’edat de poder jubilar-se, havia de donar pas a noves persones. He de complir el que sempre he defés, com a persona de progrés, d’esquerres, i crec que és just pensar així, i donar pas a gent que ve darrere”.

Miguel Juan, ha volgut agrair als seus companys de partit, que ha definit de família, totes les satisfaccions que ha rebut durant els seus anys al consistori, i ha qualificat d’orgull poder treballar pel seu poble.

Encara que s’acomiada de la política pública, Jordi Martínez ha assegurat que continuarà sent president de l’agrupació, ja que el president ha de ser “una persona amb serenitat” a la qual recórrer quan s’ha de prendre decisions.

Per la seua part, Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha volgut destacar la seua trajectòria, i ha donat les gràcies per tots els seus anys dedicat a la vida pública i a l’esport. I és que, Francés ha volgut assenyalar la bona relació que hi ha entre tots els membres del govern que ha explicat que és una “amistat forjada al llarg dels anys, que ha anat consolidant-se davant les adversitats”.

“És una decisió que per a nosaltres està plena d’emocions, perquè Miguel no és sols eixe gran amic que està disposat a ajudar, també fa força per a resoldre els problemes. Des del punt de vista polític és un treballador incansable, una persona dedicada al seu poble”, ha comentat l’alcalde, que a més, ha afirmat que: “és impossible trobar a Alcoi una persona que pose un ‘però’, o una crítica a Miguel Juan”.

Per a ocupar el lloc que deixa lliure Miguel Juan Reig, des del partit socialista s’ha comptat amb Jordi Segura, director acadèmic del Grau d’Enginyeria Mecànica en el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, i afiliat al partit des de fa deu anys.

Segons ha explicat Jordi Martínez: “És una persona que sempre està a les activitats del partit, sempre ha volgut col·laborar”, i ha afegit que: “Jordi ajudarà a traure tot el que tenim endavant. La seua trajectòria en la Universitat és reconeguda, és una persona serena i tranquil·la, que va a treballar per la ciutat d’Alcoi”.

El nou component del govern, ha volgut reconéixer la labor de Miguel Juan Reig, i ha expressat que és un orgull prendre aquest càrrec i que l’afronta amb “responsabilitat, humilitat i il·lusió”.

L’alcalde ha anunciat que durant aquesta setmana s’informarà sobre tots els canvis que es duran a terme al govern municipal ara que estem en l’equador de la legislatura.

Font: Redacció./


campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *