foradia mediambient

Segon any consecutiu sense Esport 3D

Des de la regidoria d'Esports expliquen que encara no es donen les circumstàncies idònies per a poder dur a terme aquest esdeveniment, i que a més, encara hi ha moltes competicions que estan en joc

Encara que la situació que ha provocat la Covid-19 ha millorat notablement a Alcoi, des del Centre d’Esports han anunciat que “s’entén que en les dates previstes per a la realització d’aquest multitudinari esdeveniment esportiu, els dies 11, 12 i 13 de juny, no es donen les circumstàncies idònies per a celebrar aquesta festa de l’esport local com mereix, per aquest motiu s’ha decidit que aquest any no hi haurà Esport 3D”.

A més, també han argumentat que: “per a les dates previstes moltes competicions oficials encara estarien en joc, ja que les competicions van parar a causa de la Covid i acabaran molt més tard que en altres anys. Per tant l’ocupació de les instal·lacions esportives municipals per a tal efecte impedirien poder disputar i dur a terme totes les activitats i modalitats que conformen l’ampli programa de l’Esport 3D”.

Miguel Juan Reig, el ja exregidor d’Esports, ha explicat que: “No obstant això, convidem a clubs i entitats de la ciutat a celebrar dins de la prudència i respectant els protocols i normes sanitàries, totes aquelles clausures de temporada que consideren oportunes. És intenció del Centre d’Esports facilitar el que esportistes i familiars tinguen la fi de temporada que mereixen i des de fa dies treballem perquè això siga. Gràcies a tot l’esport alcoià per mantenir viva la il·lusió. L’esport no es rendeix. Seguim”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *