foradia subscriutegrat

Les ajudes ‘Parèntesi’ reben 125 peticions a Gandia

Totes aquestes sol·licituds s'han rebut en els primers dos dies d'obrir el termini. Aquestes ajudes són per a microempreses i autònoms afectats per la pandèmia

Des del dilluns 8 de febrer fins al 12 de març, l’Ajuntament de Gandia ha obert el període per a sol·licitar les ajudes directes ‘Parèntesi’, per a microempreses i autònoms afectats per la pandèmia, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana.

Durant els dos dies que ha estat obert el termini de sol·licituds, el consistori ja ha rebut 125 peticions.

Aquesta línia d’ajudes suposa la mobilització d’un total de 2,7 milions d’euros, dels quals el 62,5% els aporta la Generalitat Valenciana, un altre 22,5% la Diputació de València i un 15% l’Ajuntament de Gandia.

Des de l’Ajuntament s’aportaran concretament 400.000 euros, i s’espera que els beneficiats puguen rebre una ajuda directa de fins a 4.000 euros.

Les persones o microempreses interessades a sol·licitar aquestes ajudes, poden consultar les bases i realitzar la tramitació en gandia.sedelectronica.es o fer les seues consultes telefonant al 96 295 95 59 o enviant un correu electrònic a plaresistir@gandia.org.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *