foradia cdturisme

Autònoms i microempreses alcoianes ja poden demanar les ajudes Parèntesi

Des de l'Ajuntament es tramitaran aquestes ajudes que estan dotades amb 1.444.223 euros per als sectors econòmics més afectats per culpa de les restriccions de la Covid-19

Autònoms i microempreses amb un màxim de 10 treballadors d’Alcoi, ja poden demanar les Ajudes Parèntesi, que estan dotades en un total d’1.444.223 euros per als sectors econòmics d’Alcoi que s’han vist més afectats per les últimes restriccions.

La tramitació i la presentació es realitzarà en la Seu Electrònica de l’Ajuntament, o de manera presencial a les oficines de l’Àgora, demanant cita en el telèfon 96 553 72 18. Es podran presentar les sol·licituds fins al dia 5 de març.

Per tal de resoldre dubtes s’ha creat un servei d’ajuda, ja que es podran enviar totes les preguntes al correu parentesisalcoi@alcoi.org o per telèfon 96 553 72 18. Ací podeu consultar les bases i la documentació a presentar.

Des de l’Ajuntament indiquen que el seu compromís és “anar pagant a mesura que arriben les sol·licituds perquè el més important és que les persones puguen obtenir-les el més ràpid possible, ja que en aquests moments no tenen cap altre ingrés”, i per aquest motiu expliquen que la seua intenció és fer la tramitació ràpidament perque les ajudes puguen arribar a les persones beneficiades abans de final de mes.

Les activitats que poden beneficiar-se d’aquestes ajudes són l’hostaleria, restauració, oci nocturn, activitats de creació artístiques i d’espectacles, activitats esportives, recreatives i d’entreteniment i allotjaments i activitats turístiques.

Amb aquesta subvenció es concedeix una quantitat fixa de 2.000 euros per cada autònom o microempresa amb un màxim de 10 treballadors, i a més hi ha una quantitat fixa de 200 euros per treballador afiliat a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Participar en aquesta convocatòria d’ajudes serà compatible amb altres de qualsevol administració.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *