foradia subscriutegrat

Empitjora la situació, en general, als municipis de l’Alcoià i El Comtat

Després de moltes setmanes amb incidència 0 a Cocentaina, ara tenen una incidència de 17 casos per cada 100.000 habitants

Les mesures restrictives estan relaxant-se, però, això no vol dir que el virus ja no este, i així ho demostra l’actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, sobre l’evolució de la pandèmia a les localitats del País Valencià.

Banyeres i Castalla es mantenen amb incidència 28 per cada 100.000 habitants, igual que l’actualització del dimarts 1 de juny, és a dir, que a aquests municipis hi ha 2 i 3 persones que ara mateix tenen Covid-19.

En el cas d’Alcoi i Ibi, han augmentat la seua incidència, i és que el dimarts aquestes localitats tenien xifres de 16 i 8 casos per cada 100.000 habitants, respectivament, i hui dia, la seua incidència és de 28 o 21 casos, és a dir, que a hores d’ara hi ha 17 i 5 persones positives de coronavirus.

Muro es manté amb incidència 0, i a aquest grup s’uneix la localitat d’Onil, que torna a estar sense cap persona positiva al seu territori.

Per últim, cal destacar que, després de moltes setmanes amb cap contagi, Cocentaina ha tornat a tindre positius, i és que s’han registrat 2 nous casos que han fet que la localitat tinga una incidència de 17 casos per cada 100.000 habitants.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *