foradia elgrat

ADIBI participa en el IV Congrés Internacional Educatiu sobre Malalties Rares

• Sota el lema “Construint xarxes, consolidant projectes, cap a una societat inclusiva” aquesta quarta edició del congrés ha sigut inaugurat per la Reina Letizia. • L'Associació ADIBI ha exposat diferents projectes educatius de professionals iberuts.

S’ha celebrat a València el IV Congrés Internacional Educatiu sobre Malalties Rares organitzat per la Federació Espanyola de Malalties Rares (FEDER), en col·laboració amb la Universitat CEU Cardenal Herrera.

Sota el lema “Construint xarxes, consolidant projectes, cap a una societat inclusiva” aquesta quarta edició del congrés ha sigut inaugurat per la Reina Letizia.

La Tinent d’Alcalde de l’àrea d’Educació, Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ibi, M.ª José Herrero, ha acompanyat als membres d’ADIBI i els ponents que participen en l’esdeveniment.

L’Associació ADIBI, una associació que treballa per la creació de sinergies que contribuïsca positivament a les famílies amb xiquets i xiquetes amb malalties poc freqüents i/o discapacitat per a caminar feia una societat inclusiva, ha exposat diferents projectes educatius de professionals iberuts.

La treballadora social d’ADIBI, Nuria Alba, ha presentatEl paper de les associacions en matèria educativa” i l’iberut Antonio Amor, mestre d’Educació Primària en el CEIP Pla i Beltrán de la localitat, ha exposat al públic “El Projecte Roma”, un model educatiu que potencia la generació d’idees que ajuden a crear una nova cultura pedagògica per a “aprendre a aprendre”.

El fermall final de la jornada ha estat a càrrec del grup “Faula Teatre”, que clausuren el congrés amb una de les seues actuacions.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *