lasarga itealcoi

La digitalització ha vingut per a quedar-se

La mestra de cicles formatius de Química, Anna Gisbert, és l'encarregada de contar-nos com s'ha adaptat l'institut a les noves tecnologies

La pandèmia ha accelerat que les noves tecnologies tinguen cada vegada més importància en molts àmbits de la nostra vida, i així s’ha demostrat a l’IES Pare Vitòria.

La professora Anna Gisbert ens ha estat fent un repàs de tots els dispositius dels quals disposen al centre per a facilitar la tasca dels professors i dels alumnes.

Com bé explica, “vam començar poc a poc, vam connectar tot el centre amb les fotocopiadores. En 2014-2015 vam implantar el model digital amb tauletes, en 1r i 2n d’ESO ja està consolidat, i 3r i 4t combinen també amb els llibres”. Entre alguns dels beneficis que comenta Gisbert sobre aquests dispositius és que ja no han de portar tants llibres a les motxilles i per tant, s’elimina gran quantitat de pes, i ens indica que: “No és substitutiu, treballem amb tauletes, però no vol dir que no escriguen, ni facen treballs a mà, ni llisquen llibres de lectura”.

A més de les tauletes, també s’ha dotat a les aules de càmeres perquè els alumnes que no poden anar presencialment puguen assistir a classe, i ja s’estan implantant en algunes aules les pantalles tàctils: “té moltíssimes aplicacions que no es poden fer amb un projector, i a més, la resolució és molt bona”.

Font: Belén Rivas./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *