foradia cdturisme

Andrea Coderch, de Coba: “Demane molta salut, ànims, i poder tornar a fer la vida normal”

En la tradicional secció de El Grat, 'El poble és savi', vam voler preguntar quins eren els desitjos per al nou any dels comerciants del Centre

“A l’any 2022 li desitge que s’acabe ja el coronavirus, estem tots ja molt farts”, explica Andrea Coderch des de la botiga Coba. Aquest és un desig que segur que representa a tots, igual que el següent que demana: “Que vinga molta salut, i que la gent torne a tindre alegria, perquè es nota que estem molt cansats“.

Els seus desitjos també toquen l’àmbit laboral i continua desitjant: “que la gent done suport al comerç local, que és súper important, i necessitem que els nostres veïns i veïnes estiguen al nostre costat”, encara que reconeix que: “és cert que per a tots en general està sent molt difícil, però es veu que aquestes dades no hi ha el mateix moviment que hauria d’haver-hi, i per al xicotet comerç és molt important aquesta temporada”.

Andrea Coderch ens explica que enguany està sent més difícil, però afegeix que: “ho entenc, perquè no hi ha el mateix ambient festiu de sempre, no està la mateixa il·lusió”.

Així que aquesta comerciant del centre d’Alcoi insisteix: “Demane molta salut, ànims, i poder tornar a fer la vida normal sense preocupar-se. Poder gaudir del temps, dels diners i de la gent”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *