foradia ivace

Adeu al toc de queda al País Valencià

Des de hui dia 8 de juny, fins a juliol, el govern autonòmic ha implantat noves mesures entre les quals destaquen el fi del toc de queda i la reobertura de l'oci nocturn

Encara que la Covid-19 continua entre nosaltres, les dades indiquen que la situació està prou controlada, per això, el govern autonòmic ha actualitzat les mesures sanitàries, i des de hui 8 de juny, fins al mes de juliol hi haurà menys restriccions.

Com a novetat, ja no hi haurà toc de queda, per la qual cosa es posa fi a la limitació de mobilitat nocturna. A més, fins a les 2 del matí els locals d’oci nocturn podran estar oberts, però, sense pista de ball i amb un aforament del 50% en l’interior, i del 100% en terrasses.

L’hostaleria i la restauració podrà obrir fins a l’1 amb un màxim de 10 persones per taula i amb el mateix aforament que els locals d’oci nocturn, un 50% per a l’interior, i 100% en terrasses.

L’última de les novetats que ens deixen aquestes noves mesures és que desapareix el límit de persones en reunions en cases o als carrers.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *