lasarga itealcoi

Xerrada de divulgació científica sobre el medi ambient a Oliva

Carlos Santos, meteoròleg de l'AEMET, serà l'encarregat de dur a terme aquesta xerrada, i a més presentarà el seu llibre 'Física del caos en la predicción meteorológica'

El dijous 10 de juny a les 19h, a la Casa de Cultura d’Oliva es durà a terme la xerrada sobre medi ambient, i la presentació del llibre de Carlos Santo, meteoròleg de l’AEMET, ‘Física del caos en la predicción meteorológica’.

Aquest acte està organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, i assistirà també la regidora d’aquesta àrea, Maria Josep Llorens.

La xerrada presentarà el llibre de divulgació científica que aproxima al lector al món de la predicció del temps. Tots aquells que estiguen interessats tenen disponible la versió gratuïta en aquest enllaç.

Carlos Santos, és actualment predictor del temps, després d’haver sigut investigador en el camp dels models atmosfèrics, sistemes de predicció per conjunts i verificació, a més, també és professor-tutor de meteorologia i climatologia en la UNED.

En aquesta presentació també intervindrà Juan Ramón Porta, tècnic de l’Ajuntament d’Oliva, i col·laborador del llibre amb una aportació fotogràfica clau d’un capítol que està dedicat a una fita històrica com és la precipitació a Espanya de 817 mm acumulats en 24 hores a Oliva els dies 3 i 4 de novembre de l’any 1987.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *