lasarga subscriutegrat

La Colla Ecologista La Carrasca prepara una jornada de neteja del riu Riquer

El dissabte 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, era el dia que anava a realitzar-se aquesta activitat, però per culpa de les pluges s'ha ajornat al diumenge 13 de juny

El dia 5 de juny es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, i per tal de commemorar-ho, des de la Colla Ecologista La Carrasca, han organitzat la jornada de neteja del riu Riquer, a la qual li han posat el nom de ‘Rius nets, mars vius!’. En principi anava a celebrar-se el mateix dia 5, però, per circumstàncies meteorològiques, s’ha decidit ajornar aquesta activitat al diumenge 13 de juny.

Aquesta actuació es farà en un tram situat en les proximitats del polígon industrial Sant Benet, i per a anar fins a aquest lloc, l’eixida serà a les 9 del matí d’aquest dissabte davant l’Oficina de Serveis Socials del carrer Oliver. Des d’aquest punt es baixarà al riu pel camí de la Murtera. Està previst que l’activitat finalitze abans de les 13 h per tal d’evitar les hores de més calor.

Des de La Carrasca aconsellen dur per a aquesta activitat: guants de jardineria, protecció solar, calçat adequat, com per exemple botes d’aigua, hidratació, i si es vol també esmorzar, i sobretot “moltes granes de participar en una activitat útil per a la natura”.

Per tal d’assistir a l’activitat demanen omplir el formulari d’aquest enllaç per tal de fer més fàcil l’organització d’aquesta jornada. Els menors d’edat hauran de dur signada una autorització del pare, mare o tutor legal.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *