foradia elgrat

El Conservatori de Dansa tindrà dos representacions per a la Clausura del Curs

Aquestes actuacions tindran lloc els dies 16 i 17 de juny al Teatre Calderón d'Alcoi

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa d’Alcoi ja té tot preparat per a celebrar la Clausura del Curs Acadèmic, amb dos representacions que es duran a terme els dies 16 i 17 de juny a les 19h al Teatre Calderón.

En el primer dia actuaran els curs preelementals i els Ensenyaments Elementals, mentre que el dia 17 serà el torn d’altres grups de preelemental i els cursos d’Ampliació d’estudis (CADE).

Cada espectacle tindrà entre 18 i 20 coreografies de les tres especialitats que cursa l’alumnat del Conservatori, que són, ballet clàssic, dansa espanyola, i dansa contemporània. A més, l’alumnat més xicotet participarà amb dansa expressiva i iniciació a la dansa. En cadascun dels dies de Clausura de Curs participaran uns 60 alumnes.

El regidor d’Educació, Jordi Silvestre, ha explicat que: “Aquesta nova gal·la suposa un repte molt important per a tot l’alumnat i professorat que componen el Conservatori Elemental Municipal de dansa d’Alcoi. Amb un nou cartell, nou programa i sobretot, nova il·lusió. Un somni que el curs passat no vam poder tindre i tal vegada per això, aquest és més especial que mai”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *