foradia elgrat

Estabilitat en la incidència als municipis de l’Alcoià i El Comtat

Sols augmenta la incidència en Alcoi i Cocentaina, i baixa a Castalla, Ibi i Muro d'Alcoi

Doctor woman use infrared forehead thermometer gun to check body temperature for virus covid-19 symptoms with the isolation gown or protective suits and surgical face masks

En aquesta actualització de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es pot veure una estabilitat en l’evolució de la incidència, ja que les localitats que han augmentat la seua incidència ho han fet lleugerament, i aquelles que l’han baixat també ha sigut de forma molt lleu.

La situació no és greu al nostre territori, però encara està el virus entre nosaltres, per la qual cosa hem de continuar cuidant-se. En Alcoi concretament, la incidència ha augmentat de 26 a 35 als últims quatre dies, és a dir, s’ha passat d’haver-hi 16 persones positives a 21. També ha augmentat en Cocentaina, que de tindre una incidència de 43 casos per cada 100.000 habitants, ara ha arribat fins als 52, encara que sols hi ha una persona més amb Covid respecte al dia 18 de juny, de 5 a 6 malalts.

Per la seua part, Castalla, Ibi i Muro d’Alcoi, han baixat la seua incidència de forma lleu, i de tindre el divendres passat incidències de 38, 12 i 42 casos per cada 100.000 habitants, la situació d’ara mateix és de 19, 8 i 32 casos, respectivament. A dia 22 de juny hi ha 2, 2 i 3 persones positives en aquests municipis.

Banyeres i Onil continuen mantenint la seua incidència 0 amb cap cas de coronavirus als seus territoris.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *