foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit al Primer Cicle de Narració Oral ‘Onil de Contes’

Ja han finalitzat les sessions de contes per a adults i durant aquesta setmana començaran les jornades per a famílies i jóvens

‘Onil de Contes’ és una proposta cultural que pretén fer arribar les paraules i els contes a públics de qualsevol edat. Aquesta idea és una proposta de la regidoria de Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament d’Onil, i col·labora Paraules Narració Oral.

S’han programat 5 sessions de Narració Oral Escènica, en un dels espais enigmàtics de la població, el claustre del Palau Fortalesa del Marqués de Dos Aigües.

Eva Andújar, contista valenciana amb anys d’experiència i amb una veu especial va estrenar ‘Onil Contes’ el dia 10 de juliol, i va completar tot l’aforament. Fèlix Albo, un dels artistes més rellevants de l’art de la paraula, també va colgar el cartell de complet el dia 1 d’agost.

Els dies 7 d’agost, 12 de setembre i 8 d’octubre tindran lloc les sessions familiars a càrrec de Sílvia Colomer, Almudena Francés i altra vegada, Sílvia Colomer.

Des de l’Ajuntament d’Onil volen recalcar que estan fent una aposta per la cultura segura en un espai obert i amb totes les garanties de seguretat. Per a poder assistir, és necessari fer una reserva en el telèfon 651 028 557.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *