foradia ivace

Gandia prepara un nou ‘kit de platja segura’ per a l’estiu

A més dels elements de parcel·lació, també inclou un pareo de platja de Gandia de 2x2 metres, i el seu preu és 15 euros i 3 el kit

default

Comença la temporada estival, i comencen a arribar turistes a la Platja de Gandia, i per això, des de l’Ajuntament han volgut consolidar les seues mesures de seguretat, i per això ha preparat un nou ‘kit de platja segura’.

En aquest kit podem trobar els elements de parcel·lació, com quatre piquetes de fusta i quatre cintes de 16 metres quadrats, i a més, enguany com a novetat inclou un pareo de 2×2 metres que, segons indiquen des de l’Ajuntament, “permetrà afermar la responsabilitat individual i el distanciament a l’arena entre els visitants”. Es podrà adquirir a partir de l’1 de juliol al preu de 15 euros i 3 el kit, a les oficines de Turisme de la ciutat.

“Són iniciatives simbòliques que pretenen donar una imatge de seguretat a l’hora de gaudir de la platja aquest estiu, a Gandia som exemplars i confiem en la responsabilitat d’aquells que ens visiten. És un element visual, didàctic, distintiu i molt còmode que es pot utilitzar tant de manera individual com en parella, ja que compleix els metros de distanciament social necessaris”, ha explicat el regidor de Turisme, que a més ha destacat que: “a diferència d’altres platges, tenim una amplitud d’arena de 200.000 m² que ens permet acollir aproximadament 50.000 persones complint les mesures de seguretat Covid-19”.

Aquesta idea té com a objectiu protegir a les persones i promoure la marca ‘Gandia segura’ i ‘Brilla Gandia’. El disseny i la producció d’aquesta tela, és íntegrament valenciana, i vol donar suport a la nostra indústria.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *