foradia elgrat

Ja estan inaugurades les jornades de Memòria Democràtica ‘Gandia, últim Port de la República. Memorial Mari Carmen Pérez’

En aquesta jornada inaugural es va comptar amb la conferència de Paul Preston a través de vídeo, ja que, per problemes de salut no va poder assistir a Gandia

Ja ha començat la cinquena edició de les Jornades de Memòria Democràtica ‘Gandia, últim Port de la República. Memorial Mari Carmen Pérez’. L’Aula Magna del Campus de Gandia de la UPV va acollir a tota la gent que va assistir per tal d’escoltar la conferència inaugural que va oferir l’historiador Paul Preston, a través de vídeo, ja que per problemes de salut no va poder desplaçar-se fins a Gandia.

A més a més, van assistir la vicerectora de la Universitat Politècnica de València, Consuelo Jiménez, la Consellera de la Generalitat, Rosa Pérez i els regidors de l’Ajuntament de la localitat Nahuel González i Miguel Ángel Picornell.

L’exposició sobre els bombardejos de port de Gandia, es podrà visitar fins al dia 30 de març a l’edifici CRAI del Campus.

Aprofitant aquest acte, es va fer un homenatge a Alegria Just Pellicer, última supervivent de l’últim vaixell que va eixir des de Gandia fugint de la repressió.

La següent xerrada estarà impartida per l’historiador Antonio Calzado, que parlarà sobre la Guerra Civil a Gandia. Aquesta activitat està programada per al 10 de març a la sala de conferències 1 del Campus de Gandia.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *