foradia subscriutegrat

El mercat de la Mitja Galta s’instal·larà en Oliva aquest diumenge

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de la localitat ha preparat i organitzat aquest mercat per a tots els diumenges d'estiu, des del 4 de juliol, fins al 5 de setembre

La regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer, s’ha reunit amb el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Doménech, i amb representants de la Policia Local, dels mercats i de la Brigada Municipal per a acabar de preparar l’organització i seguretat del mercat de la Mitja Galta que s’iniciarà el diumenge 4 de juliol. Es podrà visitar durant tots els diumenges de la temporada estival, concretament fins al dia 5 de setembre.

Una de les mesures de seguretat, com ja va passar durant l’estiu de 2020, és que el mercat estarà tancat perimetralment per a poder garantir les mesures sanitàries com l’aforament, i la seguretat de les persones que participen.

Balaguer ha comentat que: “El mercat de la Mitja Galta comptarà amb les mesures i dispositius necessaris per a preservar la seguretat dins de la normalitat sanitària, així com en el mercat de venda no sedentària dels divendres. L’Ajuntament d’Oliva seguirà invertint en els seus mercats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *