foradia ivace

A partir del 18 de juny podrem mitigar la calor a les piscines municipals d’Alcoi

Des del dia 8 de juny es poden comprar els abonaments per a aquesta temporada de piscina que finalitzarà el 5 de setembre

Les piscines municipals d’Alcoi (Batoi, José Trenzano Alós i Caramanxel) obriran les seues portes a partir del divendres 18 de juny.

Aquesta temporada d’estiu, com ja va passar l’any passat, es veurà afectada per les mesures sanitàries reguladores per als espais destinats al bany recreatiu.

L’Ajuntament d’Alcoi, concretament la regidoria d’Esports, està treballant perquè totes aquestes instal·lacions acomplisquen les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat necessàries perquè aquest siga un espai segur, i que totes les persones usuàries puguen gaudir d’aquest estiu amb piscines. A hores d’ara se sap que l’aforament, de moment fins al 30 de juny, serà del 75%.

Poder obrir les piscines durant l’estiu, a més de suposar una oferta lúdica per a la ciutat, també dona treball temporal a 20 persones entre socorristes i conserges.

Tots aquells que desitgen aconseguir el carnet d’abonament per a aquesta temporada 2021, que finalitzarà el dia 5 de setembre, podrà fer-ho des del dia 8 de juny en l’horari d’atenció al públic de les oficines del Centre d’Esports. Les tarifes es poden consultar a la web de l’Ajuntament d’Alcoi.

Segons ha indicat el nou regidor d’Esports, Alberto Belda, “un any més donarem una opció lúdica per a l’estiu dins de la ciutat amb les nostres piscines municipals. També és important ressaltar que mantenim els mateixos preus i abonaments de temporada dels últims anys, d’aquesta manera intentem facilitar l’accés al màxim nombre de persones possible. Gràcies a les piscines municipals donem ocupació a 20 persones durant la temporada d’estiu, la qual cosa també cal ressaltar”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *