foradia subscriutegrat

José Pla Barber és oficialment nou president de Caixa Ontinyent

Ha comptat amb el suport, per unanimitat, de tot el Consell d'Administració de l'entitat financera

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent ha triat, per unanimitat a José Pla Barber com a nou director de Caixa Ontinyent, després que Antonio Carbonell haja deixat el càrrec.

El nou director, nascut en Ontinyent, és doctor en Ciències Econòmiques amb premi extraordinari i certificat europeu, catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València i investigador associat del ‘John Dunning Center’ de la University of Reading (UK). A més, és expert en direcció estratègica internacional i en competitivitat industrial.

Pel que fa a la seua trajectòria professional, Pla fa molt de temps que està vinculat a Caixa Ontinyent, de la qual és membre del Consell d’Administració des de l’any 2000, i també ha format part de les comissions de gestió, investigació i retribucions i nomenaments.

José Pla serà el successor d’Antonio Carbonell, i segons ha indicat la seua gestió serà continuista adaptada als nous temps, ja que l’acceleració digital i el paper de Caixa Ontinyent en la societat post-Covid, són un dels grans reptes de l’entitat. I és que la crisi del coronavirus ha modificat la forma de vida, i la banca tradicional s’ha hagut d’adaptar a la transformació digital.

Pla compta amb un gran coneixement d’aquesta matèria, i per això ha explicat: “apostarem per una gestió que tinga en compte l’impacte de la nostra actuació en les persones, en la societat i en el medi ambient. És la nostra política de responsabilitat social de sempre. I ara, potenciarem la nostra implicació en la sostenibilitat i en la lluita contra el canvi climàtic”.

Segons ha anunciat el nou president, els primers reptes del Consell Administratiu seran: l’adaptació del Pla Estratègic de l’entitat a les noves circumstàncies de l’entorn, entre els quals està l’acceleració digital, i la sostenibilitat, i el paper de Caixa Ontinyent en la nova societat com a entitat territorial, pròxima i socialment compromesa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *