foradia subscriutegrat

Otos celebra la primera edició del Festival d’Alger

El lema d'aquest festival és 'Fem teatre, fem poble', i pretén ser un punt de trobada per a l'art i les persones que gaudeixen d'ell

Durant aquest cap de setmana Otos acull la primera edició del Festival d’Alger, que té com a lema ‘Fem teatre, fem poble’ i que té com a objectiu ser un punt de trobada per a l’art I les persones que gaudeixen d’ell.

En aquest esdeveniment cultural els veïns i veïnes formaran part activa de l’organització i també participaran. Mónica Gómez, la seua directora, ha explicat que els objectius finals són apropar les arts escèniques i la cultura teatral al poble, iniciant una nova visió de fer i veure teatre, però sobretot, fer les arts escèniques més accessibles a tots.

Els actes començaran el divendres 9 de juliol a les 19:30h al Palau d’Otos on es realitzarà la presentació del Festival i tindrà lloc la primera actuació teatral a càrrec de la companyia Muts.

Ja per al dissabte, els actes començaran a les 20h, a la zona poliesportiva, on es duran a terme les actuacions de les companyies Acrobàcia Mínima i Esclafit Teatre.

Des de l’Ajuntament d’Otos indiquen que continuen amb la seua aposta per la cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *