foradia cdturisme

Els contes de Caixa Ontinyent reben més de 15.000 descàrregues

Ara mateix es poden descarregar quatre dels cinc títols de la col·lecció 'Els contes de Dino', i estan disponibles en valencià, castellà i anglés, i per a Android i per a IOS

L’App interactiva de la Fundació Caixa Ontinyent ‘Els contes de Dino‘ ha aconseguit ja les 15.000 descàrregues, una xifra que segons l’entitat “demostra el bon acolliment de l’aplicació i el compliment del seu objectiu divulgatiu”.

A hores d’ara estan disponibles quatre dels cinc títols de la col·lecció de contes infantils d’educació financera. Aquesta aplicació va estrenar-se en juliol de 2020, i té com a objectiu acostar conceptes bàsics als més xicotets d’una forma divertida i a través de les noves tecnologies.

Aquests contes estan dirigits a xiquets de fins a 12 anys, i es pot descarregar en els ‘Stores’ tant d’Android, com d’IOS. També està disponible en tres idiomes: castellà, valencià i anglés, i permet l’opció de llegir o escoltar el conte. A més, per a complir la seua finalitat educativa, al final de cada lectura hi ha activitats relacionades amb la història per a afermar coneixements.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *