foradia ivace

Oliva prepara la RunCàncer 2021 per a octubre

Aquesta marxa solidària està organitzada per la regidoria de Participació Ciutadana, l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de València, i la Junta Local d'AECC d'Oliva

Josep Escrivà, regidor de Participació Ciutadana, la regidoria de Benestar Social, Yolanda Balaguer, i la regidora d’Esports, Yolanda Navarro, s’han reunit amb la presidenta i els membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), i membres de la mateixa associació de València, representants del RunCàncer, i Policia Local per a preparat aquesta marxa solidària.

La RunCàncer 2021 està previst que se celebre el diumenge 17 d’octubre i comptarà amb un circuit totalment nou, que tindrà distància de 4 quilòmetres.

En aquesta reunió es va acordar la data i quin seria aquest nou circuit per a fer aquesta activitat esportiva que té caràcter solidari i familiar, i que es podrà fer o caminant o corrent. Un altre dels objectius d’aquesta cursa és promoure els hàbits de vida saludable, donant suport a la lluita contra aquesta malaltia. A més, també es va parlar sobre els nous dorsals i es van acordar els dies de venda en el mercat municipal.

“L’eixida i arribada serà al mateix lloc de sempre, en el passeig, al Parc de l’Estació, però el trajecte s’ha modificat per guanyar fluïdesa i enguany es dirigirà cap a la platja d’Oliva, anar i tornar”, ha explicat Josep Escrivà.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *