foradia subscriutegrat

Toni Francés crida a la responsabilitat davant l’augment de contagis de Covid a la ciutat

El president de la Generalitat Valenciana va anunciar noves mesures, autoritzades pel Tribunal Superior de Justícia, com l'aplicació de toc de queda entre la 1 i les 6 del matí en 77 municipis de la Comunitat Valenciana, que són els que estan en una situació epidemiològica de risc molt alt, entre els que no està Alcoi

Contínua augmentant la incidència acumulada de la ciutat d’Alcoi, que ja supera els 450 casos per cada 100.000 habitants. Alcoi està per sota de la mitja de la Comunitat Valenciana “però en uns nivells molt preocupants“, ha afirmat, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

A l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi actualment hi ha 6 persones ingressades en planta, cap d’elles està a l’UCI “però la pressió de l’atenció primària és molt elevada per això vos demane continuar amb eixe esforç per a complir amb totes les normes sanitàries i evitar situacions de contagi amb l’ús de la mascareta, amb el distanciament social, evitant reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en el públic“.

Un esforç que permetrà que gràcies al compliment de les normes puguem reduir eixa incidència d’una forma ràpida», destaca Francés, qui conclou dient que: “Val la pena després d’haver patit tant, complir amb les recomanacions, complir amb la normativa per a véncer tots junts aquesta pandèmia”.

A més a més la mitja de la Comunitat Valenciana està en 540 casos per cada 100.000 habitants i la d’Espanya en 660. Per aquest motiu el president de la Generalitat Valenciana va anunciar noves mesures que han sigut autoritzades pel Tribunal Superior de Justícia, l’aplicació de toc de queda entre la 1 i les 6 del matí en 77 municipis de la Comunitat Valenciana, que són els que estan en una situació epidemiològica de risc molt alt, entre els que no està Alcoi, i mantenir la limitació a un màxim de deu persones en les reunions socials, tant en espais privats com públics.

També s’ha aprovat reduir l’aforament en els casos dels espectacles, esdeveniments esportius o piscines recreatives al 50% per interior amb un màxim de 1.500 persones, recordant que l’hora de finalització com a màxim seran les 00.30 hores.

Recordem que segueixen en vigor les mesures decretades del tancament de l’oci nocturn i l’avanç del tancament de l’hostaleria, fins a les 00.30 h. Així mateix, les taules de l’hostaleria podran estar ocupades per un màxim de 10 persones en exteriors, i 6 persones en interiors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *