lasarga

Les atencions de la Tourist Info d’Alcoi augmenten en el primer semestre de 2021

Des del mes de gener fins a juny de 2021 s'han dut a terme 3.542 atencions, mentre que en 2020 van realitzar-se, durant tot l'any, 3.431 consultes

Segons indiquen les xifres de la Tourist Info d’Alcoi, durant els primers sis mesos d’enguany, s’han realitzat un total de 3.542 atencions, és a dir, un 130% més que en el mateix període de l’any 2020, que van ser 1.541 atencions. Cal indicar que des del 14 de març fins al 14 de juny de 2020, aquest servei va estar tancat, però, així i tot, les xifres també demostren un increment respecte a tot l’any passat, ja que durant els 12 mesos de 2020 es van realitzar un total de 3.431 consultes en l’oficina de Turisme.

A més, també han crescut les visites als Museus que són gestionats per Turisme o Patrimoni Històric. El Refugi ha rebut 1.495 visites, 348 l’Explora, el Museu Arqueològic Camilo Visedo 955, i la Sarga ha rebut a 857 visitants.

Aquestes xifres s’han comptabilitzat des de març fins a juny, ja que durant els dos primers mesos de l’any van estar tancats al públic a causa de les mesures per a pal·liar la propagació de la Covid.

Des de la regidoria de Turisme asseguren que han estat treballant durant tot aquest temps per a garantir la seguretat dels visitants, i garantir que la tornada a la normalitat siga tan segura com siga possible. Per aquest motiu, la tecnologia ha sigut una gran ferramenta per a poder oferir una experiència turística millorada, i per exemple, ara, a través dels telèfons mòbils els visitants poden obtenir informació, gràcies als codis QR que hi ha als diferents punts d’interés.

L’edil de Turisme, Lorena Zamorano, ha explicat que: “el treball que s’ha realitzat durant els anys previs a la pandèmia per a trencar amb l’estacionalitat del Turisme, potenciant aspectes com el nostre patrimoni, cultura o natura, està donant ara els seus fruits, ja que en uns anys sense Moros i Cristians o Nadal, els turistes continuen venint a la ciutat. S’ha de reconéixer el treball prèviament realitzat pel nostre departament”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *