foradia subscriutegrat

Inma Rodríguez nova regidora de Gandia del Grup Municipal Socialista

Després de la remodelació del Govern local, la nova regidora assumeix les competències de Benestar Social i la presidència de la Junta de Districte de Corea

Gandia ha celebrat el primer ple municipal amb José Manuel Prieto com a alcalde. Durant aquest plenari, ha pres possessió Inma Rodríguez Calderón al seu nou càrrec com a regidora del Grup Municipal Socialista de la localitat. Ara, Rodríguez serà l’edil de Benestar Social, i a més, presidirà la Junta del Districte de Corea.

Inma Rodríguez exerceix d’auxiliar d’infermeria en una residència de la tercera edat, des de l’any 2007, on va ser delegada sindical per UGT des de 2016 fins a 2020.

Respecte a la seua participació en la política, és militant del PSPV-PSOE des de l’1 de gener de 2011, i des de l’any 2018 forma part de la Comissió Executiva Municipal del PSPV-PSOE de Gandia, on en l’actualitat ocupa el càrrec de Sostssecretària de Territorial, coordinant el Consell Territorial. A més, també des de 2018, és membre del Comité Comarcal del PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *