foradia cdturisme

La Mesa de Contractació ja ha adjudicat les obres de rehabilitació de l’Illa de Rodes

La UTE de Víctor Tormo i Eladio Silvestre han sigut els que han presentat la proposta més ben valorada entre les quatre que es van presentar, amb una oferta que ascendeix als 7.023.188 euros

La Mesa de Contractació de l’Ajuntament d’Alcoi ha valorat les ofertes presentades per a dur a terme les obres de rehabilitació del conjunt industrial de Rodes. Aquesta actuació té l’objectiu de convertir aquest lloc en un parc tecnològic-cultural.

La proposta més valorada entre les quatre que s’han presentat ha sigut la de la UTE formada per Victor Tormo SL i Eladio Silvestre, amb una oferta de 7.023.188 euros.

Ara, el següent pas és que aquesta adjudicació siga aprovada en ple, i s’espera que es dispose de tota la documentació per a poder portar aquest tema a la sessió del mes de setembre. En aquest moment, els treballs Compten amb un termini d’execució de 28 mesos.

Jordi Martínez, vicealcalde i regidor d’Urbanisme, ha explicat que: “aquestes obres constitueixen la part central del projecte de Rodes, un dels més importants de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) Alcoidemà i amb la qual es preveu generar un rellevant impuls econòmic a la ciutat. Ens satisfà especialment el fet que l’oferta seleccionada tinga un fort component local, la qual cosa repercuteix en la generació de riquesa i ocupació a la ciutat”.

Aquests treballs estan cofinançats al 50% per la Unió Europea, a través dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) del Programa pluriregional d’Espanya 2014-2020, mentre que l’altra meitat serà aportada en la seua major part per la Generalitat Valenciana i en un percentatge menor per l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *