foradia camaraalcoi

Oliva aprova les subvencions per a les associacions per un valor de 280.000 euros

La vicealcaldessa i regidora d'Hisenda, Ana Morell ha destacat que: "s'han reduït les subvencions de caràcter festiu i s'han ampliat les de caràcter social per tal de reforçar en aquest temps de crisi sanitària i econòmica el teixit associatiu essencial"

L’Ajuntament d’Oliva, en un plenari extraordinari, ha aprovat el pressupost municipal de 2021 que va proposar la Delegació d’Hisenda, que està encapçalada per la vicealcaldessa, i regidora d’aquest departament, Ana Morell.

En aquest ple es van debatre també altres qüestions com l’aprovació de les subvencions nominatives per a les associacions locals. Per a aquest 2021 el pressupost que va a dedicar-se per a aquestes ajudes és de 280.000 euros.

Per la seua part, Morell va destacar que s’ha incrementat en uns 60.000 euros el pressupost per als col·lectius i associacions socials de la ciutat, mentre que les que estaven destinades a festivitats s’han reduït, per motius sanitaris de la pandèmia.

Ana Morell ha explicat que “la ciutat vol reforçar aquelles activitats i/o col·lectius que treballen per la cohesió i la integració social com Caritas, el Centre d’Acollida Sant Francesc d’Assís o el preventori, aquelles de benestar animal com Vedama o les que defensen i projecten la cultura del municipi com la Fundació Francisco Brines”.

A més, la vicealcaldessa, ha mencionat que aquesta tramitació “intenta avançar el procés pel qual arriben les subvencions a les associacions i no com en anys anteriors a finals de l’exercici”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *