foradia subscriutegrat

Oliva adjudica el Pla Estratègic Municipal d’Habitatge

Aquest projecte inclourà la situació actual de l'habitatge a Oliva, les propostes d'actuació d'urgència per a augmentar el parc públic i actuacions i recursos de les administracions en matèria d'habitatge

El Departament de Benestar Social ha treballat en un Pla Estratègic Municipal d’Habitatge que té com a objectiu facilitar un suport d’actuació municipal en matèria d’habitatge, tant en relació amb les situacions d’emergència immediates, com en la planificació estratègica a llarg termini.

El document ha estat adjudicat al consultor Max Gigling i a l’empresa El Rogle Coop V, i inclourà una triple perspectiva: analítica, amb un diagnòstic de la problemàtica en matèria d’habitatge del municipi; estratègica, amb propostes i objectius establerts; i programàtica, amb una programació de les actuacions de l’Ajuntament.

Yolanda Balaguer, regidora d’aquesta àrea, ha assegurat que: “El Pla Estratègic d’Habitatge ve donat després de moltes reunions amb la Direcció General de Vivenda i Habitatge, amb la Direcció d’Emergència Habitacional i amb l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA). Tot per identificar la difícil situació d’Oliva respecte a l’habitatge social inexistent, els desnonaments per impagament o per ocupació il·legal i que hem anat solucionant cas a cas des de l’àrea de Benestar Social, amb ajornaments jurídics, mediació hipotecària i negociació amb fons d’inversió”.

A més, a aquesta actuació se suma el Conveni de Tanteig i Retracte que es va signar el passat mes de juliol per a l’adquisició d’habitatge social. “A Oliva hi ha habitatges destinats al lloguer social que gestionarà l’EVHA conjuntament amb Serveis Socials” ha afegit la regidora de Benestar Social.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *