foradia subscriutegrat

El Mercat Municipal d’Oliva millorarà el seu equipament i les instal·lacions

Aquestes millores es podran fer gràcies a una subvenció de 50.000 euros que ha concedit la Generalitat Valenciana per a l'adaptació de la seua infraestructura

L’Àrea de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per Yolanda Balaguer, ha rebut una subvenció de 50.000 euros per part de Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per a finançar les obres per a reformar el Mercat Municipal.

Aquesta instal·lació compta amb un projecte de renovació per a millorar el seu equipament i la seua infraestructura. Amb aquestes obres es millorarà la protecció contra incendis, l’extracció de fums, l’equipament de climatització i les lluminàries d’emergència. També s’incorporarà una màquina fregadora, cistelles per a la compra, panells modulars per a la sala auxiliar i mobiliari de serveis complementaris.

La subvenció, com ja hem dit anteriorment, és de 50.000 euros, però el pressupost total d’aquesta actuació és de 75.471 euros.

Segons ha indicat Balaguer: “Amb aquestes millores, el Mercat Municipal s’adaptarà a les noves normatives i, a més, es modernitzarà amb la incorporació d’equipament de neteja i desinfecció, la millora de la ventilació, amb un sistema d’extracció de fums per afavorir les cafeteries del mercat, i l’adequació d’una zona de lactància i canviadors per a nadons”.

L’ajuda forma part de la convocatòria anticipada per a l’exercici de 2021 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu del projecte, és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat del mercat a través del foment de l’adaptació d’infraestructures, i la millora de l’equipament, la gestió i serveis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *