foradia subscriutegrat

Obra Social de Caixa Ontinyent edita a Oliva el disc fester ‘Anem de festa II’

• 'Anem de festa II', un disc de temàtica festera fruit de la col·laboració entre l'Entitat i la Federació de Moros i Cristians d'Oliva • Es tracta del segon disc de música festera que Obra Social de Caixa Ontinyent edita a Oliva

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat ‘Anem de festa II’, un disc de temàtica festera fruit de la col·laboració entre l’Entitat i la Federació de Moros i Cristians d’Oliva. Ha sigut amb motiu del desé aniversari de l’obertura de l’oficina de Caixa Ontinyent en la ciutat i coincidint amb la imminent celebració de les festes.

Es tracta del segon disc de música festera que Obra Social de Caixa Ontinyent edita a Oliva (el primer va ser en 2009) i s’emmarca en els objectius tendents a potenciar la recerca i divulgació de temes autòctons, revertint en cada població els beneficis allí generats.

El disc es compon de 12 temes inèdits (amb pasdobles, marxes mores i marxes cristianes), gravats el passat mes de juny en el teatre Olímpia de la població i interpretats per l’Associació Artístic Musical d’Oliva i la Colla de Dolçainers i Tabals Sarabanda, sota la direcció de Saül Gómez.

Cal ressenyar que Caixa Ontinyent és l’única caixa d’estalvis valenciana i, per tant, l’única que destina part dels seus beneficis a obres socials. Des de la seua arribada a la Safor, l’entitat ha tingut una presència activa en la seua societat i ha mantingut col·laboracions amb col·lectius i associacions, tant de caràcter cultural com assistencial. És destacable també la participació en projectes formatius com la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, de la qual és un dels principals patrocinadors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *