lasarga

Gabriela Bravo reconeix el treball dels voluntaris d’ACIF

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, ha visitat les instal·lacions de l'Agrupació contra Incendis Forestals d'Alcoi amb motiu del 30 aniversari de l'entitat

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, s’ha traslladat a Alcoi per tal de visitar les instal·lacions d’ACIF amb motiu del 30 aniversari de l’entitat.

Durant la seua visita, Bravo ha estat acompanyada per l’alcalde alcoià, Toni Francés, i els dos han destacat la tasca tan important que realitzen els voluntaris que formen part d’aquesta agrupació. Aquesta és una entitat que ha rebut al llarg de la seua història diferents reconeixements com la Medalla al Mèrit de la Protecció Civil.

Per la seua part, la consellera, ha volgut agrair el treball d’aquests 30 anys i ha destacat la seua col·laboració en incendis com el de la Serra de Mariola, o el de Beneixama, o la seua ajuda quan es van produir la DANA. A més, ha remarcat la generositat i solidaritat de la societat civil: “És un exemple de responsabilitat, sensibilitat, i compromís amb el medi ambient”.

Toni Francés, ha agraït a Gabriela Bravo la seua visita i ha indicat la importància que té donar suport des de les administracions a aquesta agrupació de voluntaris. “Estem davant d’una entitat importantíssima, no sols en la nostra zona, sinó en tota la Comunitat Valenciana”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *