foradia pressupostparticipatiualcoi

El MUBOMA estarà present a la Fira Modernista

Des del Museu Provincial de Bombers han preparat activitats tant a la seu del museu, com a la Glorieta

Des de la primera edició de la Fira Modernista, el MUBOMA ha estat participant i col·laborant per tal d’ajudar a fer aquest certamen cada vegada més important.

Encara que enguany és molt diferent de la resta, des del Museu Provincial de Bombers han volgut estar presents en aquesta edició de Fira, I per això, com ha explicat la seua coordinadora, Elena Méndez, han preparat amb “moltíssima il·lusió, però també amb molta prudència” diferents activitats.

El MUBOMA ha proposat “anar-nos-en a aquella època del modernisme, per a situar-nos en un context històric que ens donarà peu a entendre una professió tan important, com estem veient cada dia més, com és la dels bombers i bomberes”, i han preparat unes visites teatralitzades que duen com a títol ‘Entre segles’, i que tenen com a finalitat descobrir el pas del temps, d’un segle a un altre, fins a l’actual.

Perquè la gent puga gaudir d’aquesta visita amb seguretat s’han ampliat els horaris i els dies, i el primer dia que es farà serà el diumenge 12 de setembre, i el diumenge 26 serà l’altra visita teatralitzada.

Des del dia 20 al 24, en horari lectiu es faran visites per a escolars, i en aquesta excursió podran descobrir el món dels bombers i bomberes, però a més la història de l’edifici en el qual es troba el museu.

Durant el cap de setmana de la Fira Modernista, els dies 25 i 26, hi haurà jornades de portes obertes.

A més, durant el dissabte, en la Glorieta, el MUBOMA donarà a conéixer als visitants i a la ciutadania d’Alcoi algunes de les tasques importants dels bombers, com per exemple faran exhibicions en les quals mostraran la tècnica dels nucs, molt útil per a la professió. Per a aquestes activitats no hi haurà hora concreta. També en la Glorieta es faran alguns tallers per a xiquets i xiquetes, que compliran amb totes les mesures de seguretat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *