foradia subscriutegrat

La Fundación Mutua Levante un any més participant en la Fira Modernista

Des de l'entitat han presentat l'exposició 'Laporta polifacètic', que es podrà visitar des del dia 8 al 30 de setembre

Des de la primera edició de la Fira Modernista, la Fundación Mutua Levante ha estat present per a portar a la ciutadania alguna activitat. Normalment, són exposicions relacionades amb la temàtica de cadascuna de les edicions, i per a aquesta edició de 2022, que se celebrarà des del dia 19 al 25 de setembre, la fundació ha presentat l’exposició que acollirà la seua sala des del dia 8 al 30 de setembre, ‘Laporta polifacètic’.

Pep Jordà, de la Fundación Mutua Levante ha comentat que aquesta mostra parlarà sobre la vida i obra de Francisco Laporta Valor, que va destacar en àmbits com la pintura, la fotografia, els gravats, o inclús la política, ja que va ser regidor de l’Ajuntament d’Alcoi.

Per a aquesta exposició s’ha comptat amb la col·laboració d’Elisa Beneyto i Lluís Vidal, membres del CAEHA, i a més, es traurà un llibre sobre la vida i obra del protagonista d’aquesta obra.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha donat les gràcies a la Fundació per la seua participació en totes les Fires Modernistes que celebra Alcoi, i ha comentat que aquesta serà una de les tres exposicions que es podran veure durant aquests dies.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *