foradia camaraalcoi

Gandia torna a celebrar les Falles

Des del dia 1 al 5 de setembre els carrers de Gandia viuran una edició diferent i única per a aquesta festa valenciana que tradicionalment se celebra al mes de març

Després de cancel·lar dos anys consecutius la celebració de les Falles a tot el País Valencià, ara, en setembre es realitzarà una edició única i especial per a poder dur a terme aquesta festivitat tan important per al nostre territori.

En aquesta ocasió les festes falleres se celebraran des del dia 1 al 5 de setembre. La programació d’actes començarà el dia 1 amb la Cridà, i les falleres majors, i l’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto, parlaran al balcó de la Casa de Cultura de Gandia. El dia 2, dijous, tindrà lloc la Plantà Oficial, encara que s’estan preparant els monuments des del dia 30 d’agost per a evitar aglomeracions, i poder complir amb el toc de queda.

El divendres 3 de setembre, es farà l’entrega de premis, i a la nit tindrà lloc la Nit del Foc, amb el castell de focs d’artifici més gran de totes les festes. Per a l’endemà, el dissabte, es realitzarà l’ofrena; i finalment, per a concloure amb aquestes falles, el diumenge 5 de setembre serà el Dia de la Cremà.

Tots aquests dies hi haurà una mascletà a les 14h al Parc Ausiàs March, i a més a més, el dissabte 4 de setembre també es farà una mascletà nocturna, al mateix lloc.

Des de la federació de Falles de Gandia, s’ha demanat a la ciutadania i als visitants, que complisquen les normes sanitàries, i que s’evite formar aglomeracions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *