foradia subscriutegrat

Més de 1.000 assistents al Palaudiovisual de Gandia

Aquesta activitat organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia ha complit les mesures de seguretat enfront la Covid-19, com l'aforament limitat, ja que les sessions tenien un aforament limitat de 100 persones

Palaudiovisual, el Cine Pot d’estiu que ha organitzat el departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents.

Aquesta iniciativa se celebra durant els mesos d’estiu al Pati d’Armes del Palau, i com la resta dels anys que s’ha dut a terme aquesta activitat, s’ha projectat cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada. Enguany, la diferència és que s’havien de complir les mesures de seguretat i higiene per a fer front a la Covid-19. Per aquest motiu les sessions tenien un aforament d’unes 100 persones.

Segons el regidor de Cultura, Nahuel González, el balanç és positiu, ja que “pensem que programar activitats culturals en aquest temps és molt difícil, i, en aquest cas, el fet que més de 1.000 persones hagen assistit a les pel·lícules en versió original demostra l’aposta per la cultura d’aquesta ciutat. Continuarem programant durant tot l’hivern pel·lícules de molta qualitat i agraïm a la ciutadania l’esforç i el seu suport a la cultura“.

Balbina Sendra, directora del Palau Ducal, també s’ha mostrat satisfeta pels resultats d’aquesta edició: “és equiparable a altres estius i donat les restriccions d’enguany és més que positiu. Gràcies a totes i a tots els qui han vingut i esperem estar molts més anys al canyó per fer activitats com aquesta“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *