foradia subscriutegrat

XV edició del festival de poesia d’Oliva, Poefesta

• Oliva acull el seu XV festival de poesia Poefesta, una cita de referència cultural per als municipis de les Comarques Centrals • Entre els invitats, enguany consten: Manuel Rivas, Gerard Quintana, Berta Piñán, Enric Sòria, Claudio Pozzani i Maria Sevilla.

Oliva acull el seu XV festival de poesia Poefesta, una cita de referència cultural per als municipis de les Comarques Centrals; un esdeveniment de prestigi internacional, per on han passat, al llarg dels anys, els poetes i artistes més importants del nostre temps.

Començarà el dijous 4 d’abril, a les 20:00h, a l’Auditori del Conservatori de Música d’Oliva, on l’actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta proposaran un viatge poètic amb els millors versos de Francisco Brines, Joan Vinyoli, Maria-Mercè Marçal, Jaime Gil de Biedma, Marta Pessarrodona o Vicent Andrés Estellés.

El divendres 5 d’abril serà el dia central del festival, que tindrà lloc al Teatre Olímpia d’Oliva, a les 20:00h, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

Entre els invitats, enguany consten: Manuel Rivas (A Coruña, 1957), Gerard Quintana (Girona, 1964), Berta Piñán (Cañu, Astúries, 1963), Enric Sòria (Oliva, 1958), Claudio Pozzani (Gènova, 1961) i Maria Sevilla (Badalona, 1990). També es comptarà amb l’actor Héctor Alterio, acompanyat per José Luis Merlín; l’artista Pep Bou i l’escenografia d’Àlex Pallí.

Tal com es comunica des de l’organització, l’Ajuntament d’Oliva i la regidoria de Cultura, “perquè la Poefesta ens ha ensenyat que els miracles, si creus en ells, són possibles, i perquè vosaltres hi heu cregut des del primer moment, hem volgut preparar-vos una edició de pel·lícula”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *