foradia becasivace

La Cambra de Comerç prepara el Pla de Reestructuració Empresarial

Aquest curs durarà des del 13 de setembre al 7 de novembre, i està destinat principalment a autònoms, propietaris, gerents, responsables d'àrea, càrrec intermedis, treballadors de pimes i micropimes, que vulguen millorar la rendibilitat de la seua empresa

La Cambra de Comerç d’Alcoi ha preparat una formació que du com a nom ‘Pla de Reestructuració Empresarial’. L’objectiu d’aquest programa és ser un vehicle per ajudar i donar impuls a les empreses del País Valencià, posant ael seu abast coneixements, tècniques i ferramentes clau per a dur a terme un procés de reestructuració i implementar els canvis necessaris als seus models de negoci, amb la finalitat d’aconseguir la seua adaptació a les noves necessitats. A més, altra de les seues metes és identificar la situació actual de les diferents àres del negoci i incorporar un nou pla de viabilitat.

Aquesta formació ha nascut a causa de la crisi sanitària i socioeconòmica que ha provocat la pandèmia en diferents sectors econòmics, i que ha afectat de forma negativa al benestar de la ciutadania, i a l’activitat productiva del teixit empresarial.

El curs tindrà una durada de 42 hores de formació en sessions conjuntes per a totes les empreses participants, que se celebraran els dilluns i dimarts, 10,5 hores de tutoria-consultoria individual per a cada empresa, és a dir, unes 1,5 setmanals.

Les sessions conjuntes seran en format presencial, però les tutories es realitzaran de forma telemàtica.

La formació està dirigida principalment a autònoms, propietaris, gerents, responsables d’àrea, càrrecs intermedis, treballadors de pimes i micropimes, és a dir, tots els que desitgen que la rendibilitat del seu negoci millore o que vulguen avaluar altres alternatives d’expansió.

Les classes tindran lloc a la seua de la Cambra de Comerç d’Alcoi, al carrer Sant Francesc, i el seu preu serà gratuït, ja que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sector Productius, Comerç i Treball ha finançat aquesta iniciativa. Començaran el dia 13 de setembre i finalitzar el 7 de novembre.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *