foradia barnasants

La creativa Paula Bonet ofereix els seus consells d’èxit emprenedor als alumnes d’Alcoi

• Trobar la seua veu pròpia, treballar molt, no desistir en els projectes i no deixar-se influir per les modes, són alguns dels consells • Aquest acte ha sigut el tret d'eixida del Programa d'Ocupació Juvenil de la Comunitat Valenciana desenvolupat per la Cambra de Comerç d'Alcoi

Trobar la seua veu pròpia, treballar molt, no desistir en els projectes i no deixar-se influir per les modes. Aquestes han sigut alguns dels consells que Paula Bonet, popular il·lustradora i escriptora (i referent d’èxit emprenedor), ha oferit a més d’un centenar d’alumnes de l’EASDAlcoi, que han estat presents a la conferència que ha donat a la Cambra de Comerç d’Alcoi.

Ho ha fet al costat de l’emprenedora alcoiana Silvia Soler, qui també ha volgut transmetre algunes claus del seu èxit, que en bona part coincideixen amb els de Paula. 

Aquest acte ha sigut el tret d’eixida del Programa d’Ocupació Juvenil de la Comunitat Valenciana finançat a través del Fons Social Europeu i desenvolupat per la Cambra de Comerç d’Alcoi. Aquest programa, tal com ha explicat el president de la Cambra, Pablo de Gracia, té el doble objectiu d’incorporar als joves al mercat laboral i de fomentar teixit empresarial. A través d’aquest, els joves inscrits tindran l’oportunitat de ser assessorats, per part de tècnics de la Cambra, amb l’objectiu de poder desenvolupar els seus projectes.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *