foradia subscriutegrat

Els Clubs d’Escacs Tabiya d’Alcoi i Cocentaina comencen la temporada

En aquestes escoles d'escacs l'alumnat rebrà classes en dos nivells, d'iniciació i de tecnificació

Ha començat el mes de setembre, i el Club d’Escacs Tabiya Alcoi, i el Club d’Escacs Cocentaina han iniciat també la temporada 2021-2022. A més, també ha començat l’Escola d’Escacs Tabiya Alcoi i Cocentaina, en la qual l’alumnat pot rebre classes per a gaudir i aprendre més sobre aquest esport. Les classes estaran impartides per monitors titulats i qualificats, i hi haurà dos nivells: d’iniciació i tecnificació.

Aquestes escoles tenen una metodologia pròpia d’ensenyament, i la seua estructura permet que les classes es donen al club, als centres educatius i en associacions.

Joaquín Corbí, monitor nacional, és el director i coordinador d’aquestes escoles; i a més, compta amb els monitors autonòmics, Emilio Rico o Eduardo Senabre, entre molts altres.

Els interessats en inscriure’s, sense importar l’edat, poden passar pel local d’activitats del Club, al carrer Carrascal, en l’Associació de Veïns de Batoi, els divendres de vesprada a partir del divendres 10 de setembre. En Cocentaina, podran fer-ho al pavelló cobert del Poliesportiu Municipal de Cocentaina, tots els dijous de vesprada a partir del 9 de setembre.

Des dels clubs assenyalen que durant la temporada hi haurà un protocol sanitari front a la Covid-19.

La Diputació d’Alacant col·labora amb l’Escola d’Escacs Tabiya d’Alcoi en el seu nivell de tecnificació, i l’Ajuntament d’Alcoi, amb el d’iniciació. L’Escola de Cocentaina, compta amb el suport de l’Ajuntament de la seua localitat. Les dos escoles a més, compten amb la subvenció dels dos consistoris.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *