foradia

La tercera edició de Fira Mercat Gandia obrirà amb un outlet de moda

La resta de mostres seran sobre reformes, immobiliària, fitness i serveis audiovisuals. L'objectiu d'aquesta iniciativa és dinamitzar el consum i els comerços de la ciutat

Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, ha presentat la programació de la tercera edició de la Fira Mercat de Gandia, que es durà a terme durant els mesos de setembre, octubre i novembre.

En total hi haurà 5 mostres sobre outlet de moda, reformes, immobiliària, fitness i serveis audiovisuals.

Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar el consum i els comerços de Gandia, i la seua capacitat d’atracció cap a l’exterior. Des del consistori asseguren que en tot moment es compliran les mesures de seguretat sanitàries.

Martínez ha destacat que els objectius són els mateixos, encara que continuen les restriccions: “dinamitzar el consum i servir d’aparador per als nostres comerciants perquè puguen promocionar els seus establiments i productes a l’exterior i atraure a visitants de fora de Gandia”, i ha afegit que: “volem augmentar els percentatges de visites”, respecte als de les edicions anteriors.

La primera d’aquestes fires, la Fira Outlet, tindrà lloc del 16 al 18 de setembre, i comptarà amb 26 carpes amb les millors botigues de moda, calçat i complements de Gandia, i estarà ubicada a l’exterior de la plaça del Prado.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *