foradia cdturisme

Antoni Miró serà Medalla d’Or i Fill Predilecte d’Alcoi el 17 de setembre

La proposta de reconeixement a l'artista ha aconseguit un total de 507 adhesions de particulars i col·lectius

L’acte per a entregar la Medalla d’Or i distingir com a Fill Predilecte d’Alcoi a Toni Miró ja té data. Serà el dia 17 de setembre a les 19h a l’IVAM CADA.

Serà un acte obert a la ciutadania en general, encara que a causa dels protocols sanitaris marcats per la pandèmia, s’haurà de confirmar l’assistència enviant un correu a alcaldia@alcoi.org.

El dia 14 de setembre, se celebrarà un ple municipal extraordinari, en el qual, Toni Francés, llegirà la ponència que s’argumenta el perquè d’aquests reconeixements.

Al plenari també s’informarà sobre les adhesions formalitzades en el període obert, que va durar des del 2 d’agost al 5 de setembre. En total, dins d’aquest termini, s’han rebut 507 adhesions de col·lectius, institucions i particulars, encara que algunes no s’han pogut afegir perquè es van presentar fora de termini.

Entre algunes d’aquestes adhesions destaquen algunes com la de la Conselleria de Cultura, la Xarxa Lluís Vives que engloba a les universitats públiques valencianes o nombrosos ajuntaments, com ara els d’Alacant, Cocentaina, Xàtiva, Xàbia o Xixona, entre d’altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *