foradia subscriutegrat

La Universitat d’Alacant i la Fundació Mutua Levante continuen la seua col·laboració

Aquest conveni serveix per a dur a terme activitats culturals i acadèmiques al Campus de la UA a Alcoi

La Universitat d’Alacant i la Fundació Mutua Levante han renovat en Alcoi el conveni de col·laboració entre les dos institucions que va començar quan es va crear el Campus d’Alcoi de la UA. Amb aquesta col·laboració es faran activitats conjuntes, que poden ser acadèmiques o culturals.

Amparo Navarro, rectora de la universitat, i el president de la Fundació, Juan Escrig, han expressat el seu desig perquè aquesta col·laboració continue molts anys. A més, la rectora s’ha mostrat agraïda per aquest suport que ha definit com a “essencial”, ja que “permet que es puga dur a terme una programació cultural d’acord amb la ciutadania alcoiana amb la qual complementar les activitats formatives, acadèmiques i científiques que la UA desenvolupa a la ciutat”.

La renovació del conveni du algunes novetats com per exemple que la Universitat d’Alacant inclourà les exposicions de la Fundació en la programació itinerant de les seus universitàries. Catalina Iliescu, vicerectora de Cultura, Esport I Extensió Universitària, ha explicat que “la UA cedirà obres del fons artístic per a exposicions de la Fundació i facilitarà l’ús de les sales d’exposicions a les seus universitàries per a acollir les exposicions de la Fundació Mutua Levante mentre que, per part seua, la Fundació també facilitarà a la UA l’ús de la sala de la plaça d’Espanya a Alcoi, per a la realització d’activitats”.

L’acord també detalla cicles de cinema infantil en valencià, de cinema en versió original, les conferències ‘Terratrémols històrics a la província d’Alacant. El cas d’Alcoi’, i ‘El clima a l’Alcoià-Comtat’; presentacions de llibres, tallers d’ornitologia, micologia, tècniques per a l’estudi i el seguiment de mamífers, Jornades Ibèriques d’Ecologia del Paisatge, i el Congrés Internacional de l’Associació per al Paisatge Ecològic.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *