foradia becasivace

La Fundació Mutua Levante organitza una taula redona sobre l’estetoscopi

• En la taula intervindran el doctor Antonio Pastor i el doctor Joan Lloret, que reflexionaran sobre el descobriment de l’estetoscopi i la seua funció • L'exposició, per la seua banda, estarà oberta fins al 23 de març

La Fundació Mutua Levante d’Alcoi celebrarà, a la seua seu, una taula redona per a parlar sobre el tema de l’exposició que té oberta al públic: ‘Escoltar per auscultar, els sons de la medicina’. Serà el dijous dia 14 de març, a les 19’00 h. L’entrada serà lliure.

En la taula intervindran el doctor Antonio Pastor i el doctor Joan Lloret, que reflexionaran sobre el descobriment de l’estetoscopi i la seua funció, un instrument clau del segle XIX que va canviar el diagnòstic de malalties cardiorespiratòries, facilitant els avanços que han arribat a nosaltres en aquest àmbit de la salut humana.

L’exposició, per la seua banda, estarà oberta fins al 23 de març, en horari de: matins de dilluns a divendres, entre les 10:00 i les 14:00; vesprades de dilluns a dissabte, de 18:00 a 21:00.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *